pühapäev, 23. august 2015

Avastamas ümbruskonda: käisin üksi jalgrattaga sõitmas

"Ich werde mit einem Fahrrad zu fahren"
"Was? Allein?"

Kuna käisin eile tüdrukutega koos ratastega sõitmas, sain ma rohkem aimu, kuidas kodust rattaga Engerni saada. Käisime ühel päeval ka vanematega sõitmas, kuid me läksime Rintelni kesklinna suure ringiga, sest külastasime isa vanemaid ja tutvusime ümbruskonnaga, seega ei jäänud väga hästi meelde, kuidas ja kust võiks täpsemalt minna.

Otsustasin, et võiksin täna ka sõitma minna. Kuna isa läks bändiproovi, siis pakkusin ideed emale ja vennale. Ema oli väsinud ja Florian ei tahtnud tulla (väitis, et talle ei meeldi rattaga sõita :( ). Mõtlesin, et lähen siis üksi. 

Kuhu minna? Mis kaudu?

Kokkuvõttes sõitsin suure ringiga Engerni spordiplatsi lähedale, kust läksin edasi läbi metsa Steinbergenisse, sealt edasi Engerni ja siis suundusin Rintelni kesklinna. Tulin tagasi täpselt samamoodi nagu ka läksin (seekord jätsin Steinbergeni vahele). Oleksin saanud ka lühemat teed mööda tagasi tuldud, kuid ei mäletanud täpselt teed (tulime lühemat teed mööda vanematega ühel päeval tagasi), seega ei hakanud riskima ja läksin tagasi suurema ringiga.

Sõitsin kokku umbes 20 kilomeetrit. Väga mõnus, kuid väsitav oli.
Kui suundusin kodu poole, siis umbes 70% ajast oli tuul vastu ja pidin enamuse ajast ülesmäge sõitma- parim kooslus (halleluuja!).

















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar