neljapäev, 11. juuni 2015

Eurodrama

Tean, et Eurovisioonist on juba veidike aega möödas, aga ma sain mõnda aega tagasi teada huvitava uudise, mida sooviksin ka teiega jagada. Sakslased teavad seda uudist juba ammu, aga minu arust pole see Eesti meediasse jõudnud. Või kui on, siis pole ma selle olemasolust teadlik. Igatahes...

Saksamaal toimus samuti Eurolaulu valimine (nagu Eestiski) ning selle nimi oli Unser Song für Österreich. Toimus mitu vooru: esimeses voorus esines 8 artisti, kelle seast 4 pääsesid edasi järgmisse vooru, kust said 2 edasi ning nende kahe seast valiti välja võitja. Tegelik võitja oli Andreas Kümmert lauluga "Heart of Stone", kuid ta loovutas oma koha Ann Sophiele, kes esindas Saksamaad Eurovisioonil lauluga "Black Smoke".

Võitja valiti rahvahääletusel ning Andreas sai 78,7% ja Ann 21,3% häältest. Mulle meeldis isiklikult Andreas Kümmerti laul rohkem, kuid ega Ann Sophie laulul ka midagi viga polnud.

Väljavõte http://www.dw.de/eurodrama-germanys-eurovision-preselection-winner-backs-out/a-18299070'st:


"I'm really not in the right shape to accept this," the 28-year-old said after his victory, adding he did not think he'd be as good as runner-up Ann Sophie.


The young singer was visibly unsettled after the surprising turn of events. "Do you even want this?" she asked the studio audience. Kümmert's waiver is unprecedented in the history of German Eurovision preselection.


Soul and rock singer Kümmert is known to German audiences as the 2013 winner of "The Voice of Germany."










Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar