esmaspäev, 29. juuni 2015

Eelorientatsiooni 3. päev

Kell 8.30 liikusid tiimarid mööda koridore ning koputasid igale uksele ja karjusid, et me kõik üles ärkaksime. Liikusime taaskord hommikuvõimlemisele, mis algas rahulikult, kuid lõppes kiirema tempoga.

Peale hommikusööki algas Simulatsiooni töötuba. Keegi ei teadnud, mida oodata, seega kõik olid väga põnevil. Kokkuvõtteks meid saadeti täiesti teistsugusesse kultuuri. Kõik oli väga võõras ja uus, seega alguses ei teadnud meist keegi, kuidas käituda, kuid saime üsna kiiresti aru, mida tahetakse, et me teeksime. Kogu töötuba oli tohutult põnev ja huvitav ning mulle meeldis see väga. Nagu meile räägiti ELO ajal kultuuridest, et me näeme ainult jäämäe tippu, aga kui me olukorrast aru saame ja sisse sulandume, siis näeme ka seda, mis jäämäe alumises osas toimub, oli ka samasugune olukord simulatsiooni töötoas toimunuga.

Peale seda tulid YFU Eesti kontorist inimesed kohale. Meile räägiti kindlustusest ja kõigest sellest, mis seda puudutab ja sellega kaasas käib. Peale seda räägiti meile ka reisikorraldusest, lennupiletitest ja sellest, mida YFU saab teha selleks, et meie kohale jõudmine oleks korras.

Peale seda toimus vanematele ka infotund, kus nad said lisainfot kõige kohta. Meie samal ajal sõime, ja tegime energizereid. Tegime Eleriniga uuesti ühte energizerit, seekord rohkematele yfukatele ja ka tiimaritele. Väga võimas oli! Mängisime veel ninjat viimast korda.


Eleriniga energizerit läbi viimas

"Do you know the muffin man?"
Saksamaale suunduva Marijaga "Here we go on a big fat pony't" tegemas
Tänud Merilin pildi eest :)
Toimus veel viimane töötuba ELO kokkuvõte. Võtsime kõik kokku, rääkisime sellest, mis meile meeldis ja mis mitte, millele rohkem tähelepanu pöörata jne. Ning siis oli aeg kirjutada kiri iseendale. Saame selle kirja kätte järelorientatsioonil, mis toimub umbes üks kuu peale vahetusaastalt tagasitulekut. Kirjutasin enda arvates täitsa toreda kirja, aga eks näis, kuidas see aasta möödub ja kui palju kirjast täppi läheb. Samuti saime kätte ka ellujäämisõpikud!

Hiljem tänati veel kõiki tiimareid ja tegime kõik veel viimase ELO pildi. Kahju oli lahkuda, sest kohal oli nii palju toredaid inimesi. Sain väga hämmastavate inimestega tuttavaks ja olen tohutult tänulik. Ainult 33 päeva minekuni, ei jõua ära oodata!



Meie imeline lend!





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar